petek, 15. marec 2013

ležim v postelji in razmišljam...

Ura je 4:32 in zbujen sem natanko že 22minut. Razlog za budnost je v tem, da sem spal nepretrgoma 25ur. Upam da sem sedaj dokončno naspan in bom lahko danesnaredil končno kakšen pameten trening na kolesu, saj je bilo zadnjih 15 dni zame zelo delavnih in sem vsak dan izgubljal po par ur spanja, sedaj pa se je vse to nakopičilo in treba se je bilo naspat. Misli niti niso še preveč jasne, tako da je objava verjetno plod stanja med sanjami in zbujenostjo. Če kaj ni jasno napisano...pač ni :)

Plan za danes, iti na kolo in preživeti vsaj 3 ure brez muke, kajti zadni treningi niso bili niti na daleč podobni besedi trening. Deloma zaradi slabega vremena, deloma zaradi službe, katera me je dobesedno prikovala na relacijo, postelja, avto, služba... Vsi so že v neki predtekmovalni formi, polni pričakovanja, že celi pobriti, ko pa še niti  ni dovolj toplo za kratke gate. Medtem ko pa jaz treniram najpomembnejši del trenažnega procesa - počitek, in treniram ga že zelo dolgo. Nekje od lanskega sestopa z kolesa po končanem Raamu v Annapolisu. Tako natreniran v počitku kot letos še nisem bil :)

Začetek sezone se hitro bliža, o svoji formi ne bom kaj preveč razpravljal saj je na isti ravni kot ob prvem dnevu priprav, torej je nikakva. Par dni nazaj sem dobil novo kolo, še hvalabogu da je 29 colsko in ti vsaj ta razlika v kolesih da občutek kot da si ene 20% bolje pripravljen. Treningi na MTB ju so bili opravljeni predvsem po cesti, zato niti še ne vem natančno kako se obnašajo velika kolesa na tehničnih spustih. Še dobro da je prva dirka sezone v Vrtojbi, kjer ni pretirano tehnična proga, da ne bi že na prvi dirki delal akrobacij.

Sezona se mi torej začne v Vrtojbi, nadaljuje pa, vsaj upam tako, v sredi aprila na močni dirki v hrvaški Premanturi. Cilji za letošnjo sezono so predvsem tekmovanje v pokalu Slovenije, pokalu AA, ter občasno tekmovanje na posamičnih tekmah v Avstriji in Hrvaški. 
RAAM-a se letos ne bom udeleži....


upam da sem z prvo objavo po več kot letu dni "spesnil" kaj zanimivega za branje in da se boste še vračali v moj b(r)log, kjer bom v prihodnje še kaj povedal slabem vremenu, novem papežu, moji lanski udeležbi na Raam-u....

fajn bodite....jaz bom :)


2 komentarja:

  1. si presenetil. :) Aja še vedno sem na Obali in imam tako cestko kot mtb kolo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ha, pa jaz nisem več dol...
      se mi je končal fax in sem zdaj doma.

      Izbriši